Cyber Bully

Hei! Nå skal jeg skrive om et vanskelig, gripende og jævelig tema. Nemmelig mobbing. Dette er noe jeg har blitt utsatt for og vet en del om hvordan det er. Dette holdt på i 3 år, på ungdomsskolen. Jeg hadde få venner og ingen som så det stildte opp for meg. Det var jo til og med en lærer som mobba meg så der var det ikke noe hjelp. Det var et helvettet hver dag og dette sitter igjen ennda i tankene mine, 4 år senere. Selvtilitten min er fortsatt langt fra på topp. Og jeg kommer nok til å slite med det resten av livet. Jeg mener at de som mobber har det ille selv, så de må si stygge ting og sette andre i et dårlig lys for å få det bedre med seg selv. Jeg var jo kansje ikke den peneste jenta med de fineste klærene. Men uansett hvordan et menneske ser ut skal de absålutt ikke bli mobbet! INGEN fortjener det, den langvarig smerten og følelsen av å ikke vert en dritt! (Hvis noen lurer blir jeg ikke mobba lengere)

Hvorfor mobbe!? Alle mennesker er vert like mye uansett farge, klær, fassong, relgion, utseende osv!
Jeg vil anbefale en film jeg så for to uker siden ca. Utrolig gripende og bra film! Den handler om internett mobbing. Den er faktisk basert på en historie som er sann. 


Filmen fra youtube varer helt ut, er ikke deler.

Så vær sterke folkens! Dere er verdifulle♥

2 kommentarer

Jenny

30.01.2013 kl.04:01

vet den følelsen etter å ha blitt mobba i 8 år selv. skjønner ikke hva folk tenker -.-"

Bra skrevet ! :)

Frida Maria

30.01.2013 kl.04:08

Jenny: Takk for det, det er noe ingen burde oppleve! Håper det går bra med deg nå da:)

Skriv en ny kommentar

Frida Maria

Frida Maria

19, Halden

HeiHei! Velkommen til min blogg, her vil du få et innblikk i livet mitt. Jeg blogger om mote, sminke, interiør og ting jeg gjør i hverdagen min. Jeg er en jente fra Halden som er 19 år. Følg meg gjerne!

Kategorier

Arkiv

hits